Praktisk information

Öppettider

Mässan är öppen 09:00 - 16:00 bägge dagar
Utställningen stänger när sista seminariet börjar 15:15

Aftermäss
På onsdagen efter mässan ges möjlighet att delta på vår aftermäss. Denna gång så ges möjlighet att följa med till Western farm för en helkväll med 3-rätters middag, mekaniska tjurar, underhållning och mycket mer. Kostnad 850 kr. Anmälan stänger 7/4. Läs mer om Western Farm här>>>
Anmälan görs här>>>
Begränsat antal platser

Hitta Hit
Luleå Energi arena ligger beläget mellan Pontusbadet och Kulturens hus. Parkeringar finns på både fram och baksidan av byggnaden.

Adress: Bastugatan 6, 972 41 Luleå

Förtäring
Mat finns att köpa på plats i arenarestaurangen.
Öppettider för lunch 10:30-13:30

Kaffe och te är kostnadsfritt

Tillgänglighet
Arenan är tillgänglig från både framsidan och baksidan med rullstol. Handikapptoaletter finns på alla plan och lokalen har hiss upp till plan 2.

Boende
Vi rekommenderar nedan boenden

Elite Stadshotellet Luleå
Detta klassiska hotell med anor från 1903, har en majestätisk entre och en imponerande bankettsal i fransk renässansstil, ligger beläget i centrum av Luleå. Det har fantastiska rum, gym, restaurang, gastropub och parkering.

Boka

Clarion Hotel Sense
Clarion Hotel Sense bjuder på en avslappnad kontinental atmosfär, där det norrländskt solida möter sofistikerad elegans med modern attityd - mitt i Luleå.
Boka

Quality Hotel Luleå
Quality Hotel Luleå är ett modernt konferenshotell i centrala Luleå, endast 10 minuter från Luleå Airport. Vi erbjuder restaurang, bar och cityläge. Från vårt hotell har du nära till regionens sevärdheter och shopping.
Boka

Luleå Energi Arena

Datum: 10-11 maj 2023
Tid: 09.00-16.00
Plats: Bastugatan 6, 972 41 Luleå